با پیروی از سنت استادان چای طراحی و ساخت همه چیزهایی که مربوط به چایخانه میشود توسط خود آقای فوجیموری انجام شده است. به صورت سنتی استادان چای، چایخانههای خود را خودشان ساخته و همواره سادگی طراحی بنای چایخانه دغدغه اصلیشان بوده است.
به همین دلیل آنها اعتقاد دارند که نباید از معمار و یا حتی نجاری حرفهای در ساخت چایخانه کمک گرفت،با توجه به این سنتها آقای فوجیموری که خود به معماری علاقه بسیاری دارد تصمیم گرفت کلبهای برای خودش روی زمینی که متعلق به خانوادهاش بود بسازد.
در طراحی این چایخانه آقای فوجیموری بر این عقیده بود که طراحی چایخانه جیزی کاملا شخصی است، بطوریکه انگار قسمتی از بدن شماست و یا حتی لباس شماست. علاقه او به عنوان یک معمار باعث شد تا او بتواند قطعه معماری بسیار رسایی بسازد.
به صرت سنتی در چایخانهها تصویری که تغییر فصلها را نشان میدهد قرار داده میشود، به جای استفاده از تصویر آقای فوجیموری پنجرهای در این کلبه قرار داد تا چشمانداز زیبایی از شهر را هم داشته باشد. فضای داخلی کلبه از حصیرهی بامبو و گچ پوشیده شده است. نام این کلبه له معنای چایخانهای در ارتفاع است و محل بسیاز مناسبی برای نوشیدن چای و آرامش به نظر میآید.